14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Gerea s-a întâlnit cu o delegaţie a sindicatelor din industria de apărare

Ministrul Gerea s-a întâlnit cu o delegaţie a sindicatelor din industria de apărare

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a întâlnit astăzi cu o delegaţie a sindicatelor din industria de apărare, condusă de Bogdan Hossu, liderul confederaţiei Cartel Alfa.
La întâlnire au fost prezenţi Bogdan Nicolae Badea, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, precum şi lideri sindicali ai filialelor CN Romarm SA.
În cadrul discuţiei au fost abordate probleme de actualitate din domeniul producţiei de apărare, chestiuni legislative şi subiecte referitoare la investiţiile în retehnologizarea şi modernizarea utilajelor existente, în scopul creşterii productivităţii.
Reprezentanţii Ministerului Economiei au prezentat liniile majore care vor fi cuprinse în viitoarea Lege a industriei de apărare precum şi viziunea privatizării în acest domeniu.
În următoarea perioadă, Andrei Gerea, ministrul economiei va efectua vizite de lucru la filialele CN Romarm SA, pentru a evalua situaţia din teritoriu şi s-a convenit ca, în cel mai scurt timp, să fie organizată o întâlnire la care, alături de reprezentanţii sindicatelor, să participe toţi factorii guvernamentali implicaţi, pentru rezolvarea unor probleme urgente cu care se confruntă industria de apărare din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS