7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoţională, ca şi cum veţi trage o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine veţi avea deja motive să râdeţi de fericire, cu mari oscilaţii emoţionale de la cald la rece şi invers. Unii le numesc toane, alţii dezechilibre psihice, dumneavoastră… spuneţi-le cum vreţi. Este o perioadă romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoţii intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu duşuri calde-reci de la o zi la alta.    

Taur
E o plăcere să vi se recunoască meritele, ceea ce vă motivează şi mai tare să arătaţi de ce sunteţi în stare! Este posibil chiar să fiţi nevoit să apăreţi în faţa unei comisii sau a unui public pentru a vă face cunoscute opiniile şi o veţi face cu talent. Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci luaţi-vă inima în dinţi.     

Gemeni
E posibil să daţi piept cu greutăţi de netrecut, care v-ar putea obliga să vă schimbaţi radical modul de a privi unele lucruri sau de a vă comporta într-o anumită situaţie. Poate acceptaţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul dumneavoastră de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să vă folosiţi o astfel de conjunctură.

Rac
Aveţi o presimţire ciudată că ceva nu tocmai plăcut urmează să se întâmple. Intuiţia vă atrage atenţia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va ţine de cuvânt în cele din urmă. Ascultaţi-vă vocea interioară, care vă avertizează asupra acelui punct vulnerabil care va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu.  

Leu
Cariera dumneavoastră poate cunoaşte azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Aveţi toate motivele să fiţi fericit şi mândru, pentru că aţi muncit mult ca să ajungeţi aici şi când observaţi respect, admiraţie şi apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor, e şi normal să vă umflaţi un pic în pene. Aveţi de ce să fiţi lăudat şi sunteţi mulţumit de nivelul la care aţi ajuns prin forţe proprii.
 
Fecioară
Primiţi un semn care are un efect benefic asupra psihicului dumneavoastră, de parcă era exact răspunsul de care aveaţi nevoie urgentă. Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul aşteptării dispare odată cu acea ştire care soseşte, deci vă puteţi relaxa şi dumneavoastră, după ce aţi stat o vreme ca pe jăratec, în aşteptare.  

Balanţă
Speranţele pe care vi le-aţi făcut cu privire la un proiect la care contribuiţi par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu vă lasă să duceţi mai departe ce aţi început. Pe moment, sunteţi tentat să alunecaţi spre depresie, să priviţi lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţaţi, mai bine aţi analiza un pic situaţia, pentru că sigur aveţi ceva de învăţat din acest hop. După ce-l veţi trece, veţi răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător.  

Scorpion
Nu aveţi parte de colaboratori de încredere, de parcă aţi fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilităţi cât mai repede. Cum să vă bazaţi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracţie, la concediu, la orice, numai la muncă nu? Ori îi obligaţi să se apuce serios de treabă, ori vă feriţi singur de sarcinile asumate.   

Săgetător
Situaţia financiară cunoaşte o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o puneţi singur la cale. Nu neapărat o şi puneţi în practică tot acum, ci mai mult schiţaţi direcţiile de abordare pentru perioada următoare ca să ştiţi pe ce puteţi să vă bazaţi. Vă puneţi mintea la contribuţie ca să găsiţi soluţii salvatoare pentru a ţine sub control bugetul şi se pare că aveţi calităţile necesare pentru a face faţă cu brio!  
 
Capricorn
Aveţi o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo v-aţi extrage toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie pozitivă, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Sunteţi încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu vă puteţi rupe, încât a devenit o obsesie. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci faceţi un efort să le închideţi acolo unde le e locul.    

Vărsător
Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. Merită să vă luptaţi pentru drepturile dumneavoastră băneşti, chiar dacă ar însemna să vă faceţi inamici peste tot. Dacă ştiţi că meritaţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu v-a plătit aşa cum se cuvenea, aduceţi-i aminte, chiar cu un dram de tupeu.

Peşti
Dacă aţi adunat o sumă de bani şi sunteţi mulţumit de nivelul pe care vă aflaţi, nu vă avântaţi deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că veţi regreta mai apoi atracţia spre risipă. Uneori trebuie să vă gândiţi şi în perspectivă mai îndepărtată. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS