5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ia te uită!

Cârtiţa

Distribuţia: Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon
Regia: Martin Scorsese
Dramă – 2006

Filmul este plasat în sudul Bostonului, acolo unde Departamentul de Poliţie al statului Massachusetts a declarat un război total, menit să distrugă vârfurile crimei organizate. Ideea este să se pună capăt domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello (Jack Nicholson), acţionându-se din interiorul structurii mafiote.
Un tânăr novice, Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), care a crescut în sudul Bostonului, este desemnat să se infiltreze în cercurile mafiei conduse de Costello.
În timp ce Billy îşi dă silinţa să câştige încrederea lui Costello, alt tânăr poliţist venit de pe străzile din „sud“, Colin Sullivan (Matt Damon), se afirmă cu repeziciune în departamentul de poliţie al statului. Fiind promovat în Secţia de Investigaţii Speciale, Colin face parte dintr-o mână de poliţişti de elită a căror misiune este să-l distrugă pe Costello. Însă, ceea ce nu ştiu superiorii săi este că el lucrează de fapt pentru Costello, informându-l pe şeful crimei organizate despre fiecare pas pe care urmează să-l facă poliţia. Jack Nicholson a fost votat şi a câştigat MTV Movie Award pentru „Best Villain“ pentru rolul de aici. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 7,9.
22.15 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS