Acasă Actualitate Ion Călinoiu, şef al Consiliului Consultativ al UCB

Ion Călinoiu, şef al Consiliului Consultativ al UCB

-

Universitatea „Constantin Brâncuşi“ (UCB) din Târgu Jiu a înfiinţat un Consiliu Consultativ pentru instituţie, în scopul realizării unui schimb de idei şi acţiuni privind procesul de actualizare şi îmbunătăţire permanentă a curriculei universitare, corespunzătoare cerinţelor pieţei muncii. Obiectivul noului organ de conducere este dezvoltarea parteneriatelor cu mediul socio-economic în beneficiul întregii comunităţi. În urma şedinţei de organizare, au fost aprobate regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Consultativ al Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu şi structura Consiliului Consultativ. Preşedintele, vicepreşedintele şi secretarul au fost aleşi prin vot de membrii Consiliului Consultativ. Preşedinte al Consiliului Consultativ al UCB din Târgu Jiu a fost desemnat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost ales vicepreşedinte, în timp ce profesorul universitar Ştefan Ghimişi va ocupa funcţia de secretar. Din organism mai fac parte şeful BNR Gorj, directorul CEO, preşedintele Tribunalului sau şeful Trezoreriei.
Eugen Măruţă

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.