12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest împotriva preşedintelui CJ Mehedinţi

Protest împotriva preşedintelui CJ Mehedinţi

Ion şi Adriana Olteanu, din Drobeta Turnu Severin, se află în a doua zi de protest prin greva foamei, prin care îşi arată nemulţumirea faţă de modul în care preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, înţelege să îşi facă meseria. Soţii Olteanu riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce în urmă cu o săptămână i s-au alăturat unui jurnalist local, care a fost agresat şi jignit în instituţia publică condusă de Adrain Duicu. Ion şi Adriana Olteanu i-au spus preşedintelui Adrian Duicu că ceea ce au făcut angajaţii săi nu este normal şi că trebuie să ia atitudine. Pentru că au avut acest curaj, după 24 de ore, cei doi au primit acasă înştiinţare de la poliţie, prin care erau chemaţi să dea declaraţie, aducându-li-se la cunoştinţă şi faptul că pe numele lor au fost înaintate plângeri penale la Parchet pentru purtare abuzivă şi ultaj. Pentru că nu le-a mai rămas nici o soluţie, soţii Olteanu au decis să se „înarmeze“ cu pancarte inscripţionate cu mesaje dure la adresa lui Adrian Duicu şi să intre în greva foamei în faţa instituţiei.
„Într-o societate democratică, exprimarea opiniei este liberă, la fel şi presa, care nu face altceva decât să îi informeze pe cetăţeni. De ce reacţionează aşa Adrian Duicu, de ce pedepseşte oamenii care nu îi ascultă ordinele şi presa libera? Nu este normal ca justitţia să fie manevrată politic!“, a spus Ion Olteanu.
De aproape 24 de ore, soţii Olteanu sunt în greva foamei, au băut doar apă, dar cu toate acestea nimeni nu i-a luat în seamă, dar nici nu au primit îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS