16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Moş Crăciun în vizită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”

Mehedinţi: Moş Crăciun în vizită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”

Pompierii de la sediul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi l-au aşteptat, în această seară, pe Moş Crăciun, împreună cu copiii acestora.

Pentru ca întâlnirea cu moşul să fie una inedită, pompierii au creat un scenariu bine pus la punct. În timp ce micuţii erau nerăbdători să-l vadă pe Moşul, un apel în dispeceratul ISU anunţa faptul că Moş Crăciun a rămas înzăpezit. Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de intervenţie, a plecat imediat să-l caute pe Moşul şi să-l salveze. Pentru a ajunge mai repede la copii, Moş Crăciun a abandonat sania cu reni şi s-a lăsat transportat de către pompieri, cu autospeciala de intervenţie. Surpriza a fost mai mare atunci când aceştia au văzut că Moşul a coborât dintr-o autospecială de stins incendii şi nu a venit aşa cum se aşteptau, cu o sanie trasă de reni.
Drept mulţumire pentru că a fost salvat, Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru cei 20 de copii ce-l aşteptau chiar în curtea inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, iar pompierilor care l-au salvat, le-a mulţumit, felicitându-i pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor. Micuţii l-au încântat pe Moşul cu cântece şi poezii special pregătite pentru această ocazie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS