14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Neţoiu: Politica este mai necinstită decât fotbalul

Gigi Neţoiu: Politica este mai necinstită decât fotbalul

Deputatul PP-DD Gigi Neţoiu a declarat, ieri, pe holurile parlamentului, că nici un parlamentar de la PP-DD nu va pleca din partid pentru că aceştia sunt oameni serioşi, altfel de parlamentari, care nu au venit pentru bani sau contracte.
„Nici un parlamentar de la PP-DD nu va pleca din partid. Noi am avut o întâlnire la Braşov săptămâna trecută şi, din câte am stat de vorbă, să ştiţi că sunt oameni serioşi, care au venit mânaţi de un gând de a face ceva, altfel de parlamentari, altfel de oameni. Eu nu cred că au venit pentru bani, pentru contracte, şi sunt convins că vor avea un cuvânt greu de spus“, a spus Neţoiu.
El a apreciat că politica nu este mai complicată, ci mai necinstită decât fotbalul, şi că a intrat în politică pentru a scoate din cei necinstiţi la suprafaţă.
„Sunt unul dintre parlamentarii bine informaţi, cu experienţă în afaceri, şi de obicei cunosc şi spectrul ăsta politic şi sper din tot sufletul că se poate face şi altfel politică şi să se fure cât mai puţin“, a adăugat Neţoiu. El a spus că la 53 de ani este pregătit să facă acest pas în politică şi că va colabora cu opoziţia, dar şi cu guvernul pe probleme de interes naţional, şi că primul lucru în care se va implica va fi agricultura. Neţoiu a mai spus că a fost 18 ani în PSD şi nu vrea să se mai întoarcă în acest partid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS