16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Suntem dispuși să repornim USL-ul

Ponta: Suntem dispuși să repornim USL-ul

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminică, după exit-poll-urile europarlamentarilor că rezultatul este unul peste așteptări, fiind un semnal de încredere pentru continuarea guvernării și refacerea Uniunii Social Liberale.
„Pentru alianța noastră este un rezultat deosebit, care a depășit cu mult ce am obținut în 2007 și 2009. Este un mesaj că am mers în direcția dorită de electorat. Am organizat corect și eficient încă un proces electoral. Dar este un mesaj că oamenii așteaptă mult mai mult de la noi, să muncim eficient. Aceste rezultate trebuie tratate cu modestie, cu atenție. Este un semnal de încredere pentru continuarea guvernării”, a spus Ponta.
„Vreau să mă angajez acum că tot ce am promis în numele USL vom duce la îndeplinire. De mâine, în numele USL, adică cu liderii Daniel Constantin și Gabriel Oprea, suntem dispuși să repornim USL de unde ne-au votat românii în 2012”, a continuat acesta.
„Adversarii PSD au atacat mesajul "Mândri că suntem români", dar cu el vom merge și la prezidențiale”, a mai precizat Ponta.
„Toți cei care vor merge din partea alianței noastre în PE vor avea ca scop apărarea românilor”, a mai spus liderul PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS