15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: A decis să îşi ia viaţa la doar 16 ani

Mehedinţi: A decis să îşi ia viaţa la doar 16 ani

O tânără de 16 ani din localitatea mehedinţeană Oprişor a fost găsită spânzurată sâmbătă seară, în spatele casei, de fratele ei mai mare. Când a fost descoperită, tânără mai respira, însă încercările medicilor de a o readuce la viaţă, au fost în zadar.
Deocamdată nu se ştie motivul pentru care fata a vrut să îşi ia viaţa, însă se pare că nu a mai putut suporta gândul că ambii părinţi se află internaţi la spitalul din Craiova, iar bunica este imobilizată la pat.
Adolescenta a fost transportată de urgenţă la spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde medicii au continuat lupta pentru a-i salva viaţa, însă după mai bine de o oră de resuscitări şi conectare la aparate, inima tinerei nu a mai vrut să bată.
„Am primit la secţia de urgenţă, o tânără în vârstă de 16 ani, care a fost găsită acasă, ştrangulată, se pare prin spânzurare. Au fost efectuate manevre de resuscitare, atât la faţa locului, cât şi pe drum înspre spital, dar şi după ce s-a intrat în urgenţă. Din păcate a fost găsită prea târziu, în stare foarte gravă, cu puls foarte slab, iar semnele vitale nu mai erau compatibile cu viaţa.”; a declarat Claudia Jianu, medic Spitalul Judetean Dr. Tr. Severin. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla motivul pentru care tânăra şi-a luat viaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS