16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKelemen: Un rezultat bun al UDMR, conform aşteptărilor noastre. Considerăm că este un succes

Kelemen: Un rezultat bun al UDMR, conform aşteptărilor noastre. Considerăm că este un succes

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că rezultatul exit-poll-urilor indică "un succes" al UDMR la alegerile europarlamentare, care ar putea trimite trei deputaţi în PE, potrivit Mediafax.
Kelemen Hunor a declarat, duminică seară, la Cluj-Napoca, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, că alegătorii maghiari şi-au dorit o reprezentare puternică în Parlamentul European şi o continuare a politicilor duse de UDMR.
"Rezultatul conform exit-poll-urilor arată un rezultat bun, conform aşteptărilor noastre. Considerăm că este un succes. Considerăm că undeva între între şase-şapte la sută am obţinut, poate că, prin redistribuire, vom ajunge la trei deputaţi şi vom păstra o reprezentare puternică în PE. Mulţumim alegătorilor noştri, care au înţeles şi şi-au dorit o reprezentare puternică în PE, şi-au dorit o continuare în PE a politicilor duse de UDMR", a afirmat Kelemen.
Potrivit acestuia, UDMR a dus o campanie corectă, echilibrată, în care a abordat temele europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS