15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: 16 localităţi nu au curent, în trei secţii nu a început procesul de votare

Mehedinţi: 16 localităţi nu au curent, în trei secţii nu a început procesul de votare

Trei secţii de votare din judeţul Mehedinţi nu au fost deschise în această dimineaţă din cauza probelmelor cauzate de vreme nefavorabilă, iar 16 localităţi din judeţ nu sunt alimentate cu energie electrică şi două drumuri judeţene sunt închise, informează NewsIn.

Potrivit ISU Mehedinţi, 16 localităţi din judeţul Mehedinţi nu au energie electrică din cauza viscolului puternic care a afectat reţeaua de electricitate. Localităţile afectate sunt Gogoşu, Balta Verde, Ostrovu Mare, Lunca Banului, Stănceşti, Cerângani, Cârceni, Grozeşti, Slătinicul Mare, Slătinicul Mic, Sălătruc, Greci, Izvorălu, Dumbrava, Smadoviţa şi Bâcleş.
De asemenea, două drumuri judeţene sunt blocate: DJ 670 Bâlvăneşti – Godeanu şi 607 B Brezniţa – Cireşu, stratul de zăpadă fiind de circa 40 de centimetri. Se circulă cu dificultate pe mai multe sectoare de drum, Balota – Tâmna, Colibaşi – Gârdoaia. Opt utilaje de la Secţia de Drumuri acţionează în zonă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.
Din 288 de secţii de votare, procesul de votare nu a început în trei secţii, din cauza drumurilor înzăpezite, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon. Este vorba de Prejna, Gornoviţa şi Godeanu.
De menţionat că în judeţul Mehedinţi ninge abundent de sâmbătă dimineaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS