13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSă-l ajutăm pe folkistul Mihai Preda!

Să-l ajutăm pe folkistul Mihai Preda!

Tot mai frecvent, semeni de-ai noștri au nevoie de sprijin. Mihai Preda nu este un oarecare. El a scris și, cu ajutorul dumneavoastră sperăm că încă va mai scrie, file de istorie culturală, nu numai locală, ci și națională. El este unul dintre fondatorii grupului Folk „Alutus“ Slatina. Cantautor cunoscut și recunoscut, Mihai Preda este singurul care a câștigat de două ori Trofeul Festivalului Național de Muzică Folk „Om bun“. Numeroase spectacole în care a cântat, dar și sprijinul pe care l-a dat tinerilor care s-au îndreptat către muzică, spre cea folk în special, altruismul său rămân repere importante.
În urmă cu puțin timp, Mihai Preda a suferit o operație grea. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a reveni printre noi așa cum îl știam: vesel și oricând dispus să „încălzească“ atmosfera.
Veniți la spectacolul de caritate oferit de prietenii săi și de trupa Arhaic, condusă de Nicolae Doboș. Cei care vor să-l ajute pe Mihai sunt aşteptaţi joi, 13 decembrie 2012, în Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, începând cu ora 18.00.
Haideți să îl ajutăm pe Mihai!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS