12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Filarmonica "Oltenia" pune de luni în vânzare abonamente pentru primul trimestru din 2013

Craiova: Filarmonica „Oltenia” pune de luni în vânzare abonamente pentru primul trimestru din 2013

Filarmonica „Oltenia” din Craiova a anunţat astăzi, printr-un comunicat, că începând de luni, 10 decembrie, instituţia va pune în vânzare abonamentele pentru primul trimestru al anului 2013. Preţul unui abonament este de 104 lei şi include intrarea la 13 concerte (8 lei pentru un concert). Persoanele interesate sunt invitate să îşi achiziţioneze abonamentele de la agenţia de bilete şi abonamente a Filarmonicii, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

Potrivit comunicatului instituţiei, în primul trimestru din 2013 preţul biletelor la concerte şi recitaluri va rămâne neschimbat. Astfel, pentru concertele simfonice şi vocal-simfonice biletul va costa 15 lei şi 8 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru recitaluri biletul va costa 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti doar jumătate, respectiv 5 lei. Elevii Liceului de Arte „Marin Sorescu” vor plăti 3 lei pentru un bilet, dacă îl procură cu 24 de ore înainte de data concertului, iar pentru grupuri organizate de elevi şi studenţi, formate din minimum zece persoane, preţul biletului va fi de 5 lei. Pentru spectacolele şi concertele-eveniment, preţul biletului se va stabili de către managerul instiţutiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS