30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrupul PSD a votat pentru încuviinţarea arestării preventive a lui Stan

Grupul PSD a votat pentru încuviinţarea arestării preventive a lui Stan

Liderul grupului deputaţilor PSD Marian Neacşu a declarat, astăzi, după şedinţă, că social-democraţii au decis cu majoritate de voturi să susţină cererea de încuviinţare a arestării preventive a lui Ion Stan, informează NewsIn.
„Am avut o şedinţă de grup destul de restânsă numeric. S-a luat act de materialele care au fost transmise, scrisoarea doamnei ministru al Justiţiei, raportul Comisiei juridice şi analizând aceste materile întocmim în acest moment punctul de vedere al grupului care va fi prezentat în şedinţa de plen de miercuri”, a declarat la finalul şedinţei de grup liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu.
El a adăugat că grupul a votat în majoritate pentru încuviinţarea cererii procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Stan. 
Potrivit procedurilor, după ce Comisia Juridică dă un aviz pe cererea procurorilor privind un deputat, grupul din care acesta face parte trebuie să dea la rându-i un punct de vedere. Cu ambele documente se ajunge apoi în plen, unde cererea procurorilor se supune votului. Camera trebuie să decidă asupra cazului Stan pe 12 decembrie. Deputatul Ion Stan (PSD) este acuzat de DNA de trafic de influenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS