22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlcool fără documente de provenienţă confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Alcool fără documente de provenienţă confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

În cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au confiscat 180 litri de alcool etilic de provenienţă sârbească. 
Alcoolul a fost descoperit în autoturisme aparţinând unor cetăţeni din localităţile Drobeta Turnu Severin şi Slatina şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală. Persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru savârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita de 40 litri de alcool etilic. Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 3.000 lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării.
În alte patru acţiuni de combatere a fenomenului de contrabandă desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au fost descoperite, ascunse în interiorul unor autoturisme conduse de patru cetăţeni români, cantitatea de 575 pachete de ţigări de provenienţă sârbească.
Cele patru persoane au fost sancţionate cu amenzi de 1000 de lei şi confiscarea cantităţilor de ţigări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS