9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateClinton, de 1 Decembrie: SUA sunt recunoscătoare să aibă în România un aliat și un prieten puternic

Clinton, de 1 Decembrie: SUA sunt recunoscătoare să aibă în România un aliat și un prieten puternic

Secretarul american de stat, Hillary Clinton, a transmis, în numele președintelui Barack Obama și al poporului american, un mesaj cu ocazia Zilei Naționale în care spune că SUA sunt recunoscătoare să aibă în România un aliat și un prieten puternic.
”În numele președintele Obama și al poporului american, sunt încântată să le transmit toate urările de bine tuturor românilor cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii, la 1 Decembrie”, se arată în mesajul lui Hillary Clinton, potrivit NewsIn.
Șefa diplomației americane amintește ”contribuțiile importante” ale României în ceea ce privește pacea și prosperitatea în lume. ”Sprijinul vostru pentru NATO și alte organizații internaționale a ajutat la promovarea idealurilor de libertate și democrație. Împreună, lucrăm în Balcani și Afganistan pentru a oferi milioanelor de oameni o speranță pentru un viitor mai luminos”, subliniază Hillary Clinton.
Statele Unite sunt ”recunoscătoare să aibă în România un aliat și un prieten puternic” și speră ca parteneriatul dintre cele două țări să continue și în anii următori, mai spune secretarul de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS