28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Prinşi băuţi la volan

Olt: Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, aflaţi în timpul exercitării sarcinilor de serviciu, au depistat azi dimineaţă pe C. Constantin, de 30 de ani, din comuna Rusăneşti, în timp ce conducea, pe raza aceleiaşi localităţi, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul oraşului Corabia, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Piatra-Olt, aflaţi în timpul exercitării sarcinilor de serviciu, l-au depistat azi noapte pe G. Ioan, de 19 ani, din comuna Brîncoveni, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
Poliţiştii le-au întocmit celor doi şoferi dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS