28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinisterul Dezvoltării Regionale şi Turismului va plăti peste 1,7 milioane lei pentru servicii de publicitate

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va plăti peste 1,7 milioane lei pentru servicii de publicitate

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) alocă 1.753.225 lei, fără TVA, pentru achiziţionarea unor servicii de realizare a unei campanii media pentru promovarea Regio – Programul Operational Regional în presa scrisa si pe internet, informează NewsIn.

Potrivit anunţului de participare publicat azi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, se vor realiza si difuza 64 de publireportaje adaptate pentru presa naţională (câte unul pentru fiecare proiect în parte). În fiecare săptămână vor fi prezentate câte două publireportaje. Fiecare publireportaj va fi publicat în 3 ziare nationale pe săptămână, în zile diferite, astfel încât sa fie acoperit intervalul de difuzare luni-joi. Vor fi omise zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din planul de difuzare.
De asemenea, vor fi realizate şi difuzate alte 64 de publireportaje adaptate pentru mediul on-line (câte unul pentru fiecare proiect în parte). În fiecare săptămână vor fi prezentate câte două publireportaje. Fiecare publireportaj va fi afişat pe 3 site-uri de ştiri pe săptămână, în zile diferite, astfel încât sa fie acoperit intervalul de difuzare luni-joi. Vor fi omise zilele de vineri, sâmbătă şi duminică din planul de difuzare.
Banii provin din fonduri europene (Programul Operaţional Regional 2007-2013).
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 decembrie, ora 10:00. MDRT va organiza în 10 ianuarie 2013 o licitaţie deschisă, în urma căreia se va allege oferta cu preţul cel mai scăzut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS