17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDacă e vineri, citeşti!

Dacă e vineri, citeşti!

Vinerea neagră a ajuns, de doi ani, şi în România. Pentru clienţi asta înseamnă mai multe produse la reduceri de preţ incredibile. Este ziua când poţi să cumperi laptop-ul sau plasma mult visate. Dacă deja le-ai achiziţionat, îndemnul nostru este: citeşte!

Da, ai citit bine. Printre firmele care acordă reduceri de preţ, în vinerea neagră, se află anul acesta şi prima librărie on line din România. Librărie.net pune la dispoziţia clienţilor cărţi, DVD-uri, CD-uri, jocuri și jucării, la jumătate de preţ.
E momentul să-ţi faci un cadou de suflet: cărţi de la prestigioase edituri, cum ar fi All, Corint, Curtea Veche sau Rao Books. Citeşti de două ori mai mult pentru că ai reduceri de 50%. Şi nu uita de prieteni şi rude, dăruindu-le cărţi, le oferi o amintire de o viaţă!

Oferta este valabilă doar pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2012.

Acestă zi este consacrată în lumea comercială de peste ocean. Data se stabileşte în funcţie de Ziua Recunoştinţei, fiind prima vineri după această sărbătoare. Odată cu vinerea neagră se dă startul la cumpărăturile de Crăciun. Se cheamă neagră pentru ca se iese din perioada când firmele sunt pe roşu, adică vânzările sunt lente. Pe negru, înseamnă câştig – pentru ambele părţi, comercianţi şi cumpărători.

Şi, da, reducerile sunt de-adevăratelea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS