25.5 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Victor Ponta se va adresa Parlamentului în şedinţa plenului reunit

Premierul Victor Ponta se va adresa Parlamentului în şedinţa plenului reunit

Premierul Victor Ponta se va adresa azi, la ora 13,00, plenului reunit al Parlamentului pe tema poziţiei pe care trebuie să o adopte România la reuniunea Consiliului European extraordinar pe tema cadrului financiar multianual al Uniunii Europene 2014-2020, informează agerpres.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat ieri seară că există posibilitatea ca Parlamentul să adopte în urma dezbaterilor pe această temă o Hotărâre sau o Rezoluţie.
”Cred că este oportună această dezbatere şi am acceptat ca premierul să îşi prezinte punctul de vedere cu privire la cadrul bugetar multianual 2014-2020, iar partidele politice parlamentare să poată participa la dezbatere. Cred că o dezbatere în Parlament este binevenită. Este obligaţia fiecărui deputat şi senator, care în acest moment are mandat, să arate că această instituţie (Parlamentul -n.r.) funcţionează şi apără interesele României. (…) Am speranţa că Parlamentul va adopta o Hotărâre sau o Rezoluţie pe această temă. Sper că vom avea cvorum şi vom putea lua o decizie după punctul de vedere pe care primul ministru îl va exprima. Este un buget important şi noi vrem ca România să nu sufere că nu ne-am exprimat un punct de vedere’, a spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS