23.7 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Şoferul vinovat pentru uciderea a trei persoane şi rănirea a altor patru, cercetat penal

Olt: Şoferul vinovat pentru uciderea a trei persoane şi rănirea a altor patru, cercetat penal

P. Daniel, de 28 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea ieri după-amiază, pe D.J. 546 A, pe raza comunei Brebeni, în afara localităţii, autoturismul proprietatea lui M. A., din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, în aliniament, fără pantă sau rampă, s-a angajat în depăşirea altui autovehicul, care circula în faţa sa, fără a se asigura în mod corespunzător, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul, condus de T. Vasile, de 45 de ani, din comuna Vâlcele, care circula regulamentar din sens opus. Conform unui comunicat al IPJ Olt, din accident, a rezultat decesul conducătorului auto T. Vasile şi a doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta, S. Ilie, de 39 de ani, din comuna Vâlcele, şi A. Daniel, de 47 de ani, din comuna Schitu.
De asemenea, în urma accidentului au fost răniţi alţi trei pasageri în autoturismul condus de T. Vasile, U. Stelian, de 40 de ani, A. Florian, de 36 de ani, ambii din comuna Schitu, G. Ionel, de 38 de ani, din comuna Vâlcele, precum şi conducătorul auto P. Daniel, toţi fiind transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorul auto P. Daniel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Şoferului vinovat i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS