8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Selecţie pentru domeniul agricol în Spania

Olt: Selecţie pentru domeniul agricol în Spania

În vederea participării la selecţia care va avea loc în curând pentru domeniul agricol (cules căpşuni) în Spania, persoanele interesate si care nu au depus dosar pentru muncă în străinătate (care au domiciliul în judeţul Olt), sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt – Compartiment EURES, Str. Prelungirea Crişan, nr.2, Slatina, pentru depunerea dosarelor. 
Persoanele care deţin număr de NIE şi au dosar depus în baza de date, sunt rugate să se prezinte doar cu copia CI şi numărul de NIE pentru a li se înmâna invitaţia pentru selecţie.
Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexa 3 bis (tipizat); copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni; CV Europass în limba română (tipizat); copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare; adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă; cazierul judiciar în original, care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); 1 dosar cu şină. Angajatorul spaniol doreşte să selecteze numai femei care au mai lucrat în Spania şi deţin număr de NIE.
Data limită de depunere a dosarelor pentru această selecţie este 19.11.2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS