15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMircea Diaconu susţine că nu se retrage din politică

Mircea Diaconu susţine că nu se retrage din politică

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, atăzi, că ziariştii au înţeles greşit că el ar fi spus că se retrage din politică, susţinând că el a spus doar că nu mai candidează pentru Senat, informează NewsIn.
„Aceia care au înţeles greşit au fost ziariştii care erau la ieşirea de la parchet. Eu am spus foarte clar că nu mai candidez, nu că ies din politică. Ce au transmis ei este cu totul altceva. Eu am spus că voi rămâne ca un cetăţean, iar cetăţeanul poate fi politic. Nu vreu să mai candidez pentru a doua oară, pentru că ritmul meu nu e de Parlament. Am o viteză mai mare, iar acolo există o doză de pasiv. Sunt vicepreşedinte la PNL şi acolo rămân, mă voi implica şi imi voi spune părerile. Sunt un simplu cetăţean şi am să-mi spun părerile cât voi trăi”, a declarat Diaconu, la Piteşti.
Mircea Diaconu, cercetat pentru conflict de interese, a declarat marţi, la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că a decis să nu mai candideze pentru un post de parlamentar, alegând „demnitatea cea mai importantă, cea de cetăţean”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS