19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe site-uri care difuzează filme on line gratis au fost închise după sesizarea Pro TV

Mai multe site-uri care difuzează filme on line gratis au fost închise după sesizarea Pro TV

Zeci de site-uri care difuzează filme şi seriale on line gratuit sunt ameninţate cu desfiinţarea după ce, la solicitarea ProTV, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a anunţat că va sesiza Poliţia cu privire la furnizorii de conţinut video gratis care nu deţin drepturi de redifuzare. Potrivit evz.ro, cel mai popular site care oferă filme şi seriale on line, vplay.ro, este în mentenanţă în acest moment, iar din lista cu 42 de site-uri pe care Pro TV a înaintat-o CNA şi ar fi ajuns la Poliţie, în jur de zece au fost închise. ProTV susţine că site-urile de filme on line redifuzează filme transmise de Voyo.ro, fără să respecte legislaţia audiovizualului.

Scandalul a început după ce Pro TV a trimis o sesizare către CNA referitoare la 42 de site-uri care difuzează filme on line fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis, printre acestea numărându-se vplay.ro, filmehd.net sau cinemaxx.ro. Nemulţumirea celor de la Pro TV vine în contextul în care compania deţine Voyo.ro, o platformă on line de divertisment, cu conţinut diversificat, care este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS