24.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate30 de persoane defavorizate din Ocnele Mari vor primi ajutor de la Primăria Râmnicu Vâlcea

30 de persoane defavorizate din Ocnele Mari vor primi ajutor de la Primăria Râmnicu Vâlcea

Plecând de la existenţa unui număr semnificativ de persoane vârstnice cu venituri modeste şi cu probleme majore de sănătate, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia de Protecţie Socială, în parteneriat cu cu Parohia „Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Ocnele Mari au demarat, începând cu data de 1 noiembrie, un proiect ce are ca scop prevenirea şi combaterea riscului marginalizării sociale pentru 30 de persoane aflate în evidenţă ca beneficiari de servicii sociale şi/sau beneficii de asistenţă socială.
Astfel, prin această acţiune se va oferi zilnic o masă caldă, la domiciliu, unui număr de 20 de persoane cu vârste cuprinse între 70 – 101 ani, transportul fiind asigurat de către parohie. De asemenea, alte 10 persoane singure şi/sau familii numeroase, fără posibilităţi financiare, lipsite de adăpost şi beneficiare de servicii specializate în cadrul Centrului Social de Urgenţă Ioana, se vor număra printre beneficiarii acestui proiect. Pe viitor se intenţionează şi implicarea unor voluntari în aceste activităţi cu caracter umanitar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS