16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCâştigătorii Autoshow au fost premiaţi

Câştigătorii Autoshow au fost premiaţi

Camera de Comerț și Industrie Dolj a sărbătorit în aceste zile alături de craioveni, prin organizarea Salonului Autoshow. Dealerii prezenți la eveniment au reușit să încânte vizitatorii atât prin performanțele atinse de sutele de cai-putere, cât și prin eleganța mărcilor expuse: Audi, Dacia, Fiat, Hyundai, Kia, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki, Toyota şi Volkswagen.
CCI a oferit trei premii la acest salon. Maşina show-ului a fost desemnată NISSAN 370Z, cel mai bine organizat stand a fost al AUTO SCHUNN, iar cea mai ECO mașină a fost votată  Renault Clio IV.
„NISSAN 370Z se remarcă prin calitatea finisajelor, puterea și performanțele motorului. Motorul de 3,7 litri pe benzină dezvoltă 327 de cai-putere și atinge 250 km/h. Este o mașină care atrage toate privirile, dar și prețul este pe măsură, ajungând la 53.000 de euro, motiv pentru care se adresează unui segment de piață exclusivist“, a declarat Gabriela Parpală, consilier vânzări REDAC. Standul AUTO SCHUNN a atras atât privirile vizitatorilor, cât și reprezentanții juriului. Autoturismele Mercedes Benz, recunoscute pentru siguranţa pe care o oferă şi maniera luxoasă în care sunt construite, au punctat la capitolele stil și rafinament.   
Cea mai ECO mașină, Renault Clio IV, a fost premiată pentru nivelul redus al emisiilor de CO2, acesta fiind de numai 93 g/km. „Motorul diesel Energy dCi 90 de 1,5 litri, capabil să producă 90 de cai-putere, cu un consum de 3,2 litri/100 km, se remarcă prin tehnologia de ultimă generație și posibilitatea de personalizare în funcție de solicitările clienților. Acest model reprezintă o soluție optimă ca maşină de oraş, prețul de pornire fiind de 10.200 de euro“, a explicat reprezentantul REDAC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS