21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de trafic în zona Naţional Arena din cauza mitingului USL

Restricţii de trafic în zona Naţional Arena din cauza mitingului USL

Trei străzi şi un bulevard din zona Naţional Arena vor închise, astăzi, din cauza mitingului de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, care se va desfăşura între orele 18.00-20.00, informează Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.
Astfel, de la ora 11:00, va fi închisă total circulaţia rutieră pe străzile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu, potrivit sursei citate. De asemenea, începând cu 18:30, nu se va circula pe bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bulevardul Chişinău, mai precizează Brigada Rutieră.
Poliţiştii solicită şoferilor să evite perimetrul adiacent Naţional Arena, să circule cu viteză redusă şi să oprească doar în locurile special amenajate.
USL, care anunţă numele tuturor celor 456 de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, aşteaptă la acest miting 75.000 de persoane. Potrivit estimărilor, în tribune se vor afla 54.000 de oameni şi alte 20.000 vor fi pe gazon, unde va fi amplasată şi scena pe care vor urca liderii şi membri marcanţi ai partidelor care compun Uniunea Social Liberală şi aliaţii lor.
Sute de autocare cu membri USL au plecat încă din cursul nopţii spre Bucureşti, din mai multe oraşe din ţară. Punctul de oprire va fi Naţional Arena. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS