20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu, de Ziua Chişinăului: România continuă să susţină integrarea europeană a Moldovei

Băsescu, de Ziua Chişinăului: România continuă să susţină integrarea europeană a Moldovei

Preşedintele Traian Băsescu a adresat, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilelor Oraşului Chişinău, menţionând că cetăţenii moldoveni merită să se bucure cât mai curând de toate avantajele pe care le oferă Uniunea Europeană membrilor, precizând că România continuă să susţină integrarea europeană a Republicii Moldova.

Potrivit Mediafax, mesajul şefului statului a fost prezentat, la Chişinău, de către Eugen Tomac, consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.
„Dragi români, Stimaţi locuitori ai municipiului Chişinău, Doresc să vă adresez salutul meu călduros cu prilejul Zilelor oraşului Chişinău, o sărbătoare importantă pentru comunitatea dumneavoastră, care a devenit, de-a lungul anilor, o frumoasă tradiţie (…). Consider că este obligaţia noastră de a construi un viitor comun, întrucât cetăţenii Republicii Moldova merită să se bucure, cât mai curând, de toate avantajele pe care le oferă Uniunea Europeană membrilor săi. Vă asigur că România va continua să susţină necondiţionat procesul de integrare europeană, pentru că este datoria noastră să fim alături de românii din Basarabia”, se arată în mesajul preşedintelui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS