19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTribunalul Bucureşti a respins cererea lui Adrian Năstase de reducere a pedepsei cu şapte zile

Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Adrian Năstase de reducere a pedepsei cu şapte zile

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, astăzi, cererea fostului prim-ministru Adrian Nastase de reducerea din pedeapsă a celor şapte zile petrecute la Spitalui Floreasca, informează NewsIn. Decizia nu este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a luat, ieri, în discuţie cererea fostului prim-ministru Adrian Nastase care a cerut instanţei reducerea celor şapte zile în care a fost internat la Spitalul Floreasca, motivând că mandatul de arestare era pus în aplicare.
Avocatul fostului prim-ministru a susţinut în sala de judecată ca pe toată perioada în care a fost internat în spital, acesta se afla în exercitarea mandatului, fiind păzit în permanenţă de doi poliţişti de la serviciul urmăriri.
La rândul său, procurorul a susţinut că din actele depuse la dosar rezultă clar că punerea în aplicare a condamnării a început din 26 iunie şi că incidentul s-a petrecut înaintea acestei date.
Procurorul a invocat un text de lege prin care arăta că unei persoane care este internată în spital nu i se reduce din pedeapsă dacă boala a fost autoprovocată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS