13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiaconescu: La 12.00 merg să iau să merg banii de la bancă, până atunci aştept un răspuns de la Ponta

Diaconescu: La 12.00 merg să iau să merg banii de la bancă, până atunci aştept un răspuns de la Ponta

Dan Diaconescu a declarat astăzi că în jurul orei 12.00 va merge la bancă pentru a ridica banii pentru salariile angajaţilor de la Oltchim, iar până atunci aşteaptă un răspuns de la prim-ministrul Victor Ponta cu privire la formula legală prin care poate acorda aceşti bani, informează NewsIn.

„Aşteptăm un răspuns de la prim-ministrul Victor Ponta să ne dea o formulă legală, juridică, pentru a acorda banii. Am trimis scrisori oficiale prin fax şi în formulă de registratură la Oltchim, la sindicatul de la Oltchim şi la Guvern. Aşteptăm din toate cele trei direcţii propuneri juridice până la ora 12, când ne vom deplasa la bancă pentru a ridica banii şi, apoi, în funcţie de acest răspuns sau nu, o să hotărâm aceste lucruri”, a declarat Dan Diaconescu.
Acesta a subliniat că nu a lipsit nicio zi de la negocieri şi că a dorit ca acestea să aibă loc şi sâmbăta şi duminica. „Am pierdut patru zile de negocieri din cauza guvernanţilor”, a mai spus Diaconescu.
Acesta a mai spus că intenţionează să plătească salariile angajaţilor până la finalizarea negocierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS