17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiaconescu: Guvernanţii încearcă să tragă de timp la negocieri

Diaconescu: Guvernanţii încearcă să tragă de timp la negocieri

Dan Diaconescu a declarat astăzi, la Ministerul Economiei că guvernanţii încearcă să tragă de timp, aducând în discuţie diverse teme în timpul negocierilor pentru Oltchim, pentru a putea spune ulterior „că ar fi expirat nu știu ce termen de 10 zile”.

”La fiecare problemă ridicată de colegii mei din echipa de negociatori guvernanții ne-au răspuns cu alte teme, care nu au legătură cu privatizarea Oltchim. Încearcă să tragă de timp și apoi încearcă să vă mintă că ar fi expirat nu știu ce termen de 10 zile. Este un șiretlic pe care îl fac escrocii, dar nu am crezut niciodată că membrii guvernului se pot deda la așa ceva”, a spus Diaconescu potrivit agenţiei NewsIn.
„Vom face un nou test de încedere în minutele urmnătoare mai așteptăm ca domul Vulpescu, domnul ministru Chițoiu, domul prim ministru Ponta să ne dea o soluție legală și teminică din punct de vedere juridic de a acorda salariile în avans muncitorilor de la Oltchim deși noi nu am intrat în proprietatea acțiunilor de la Oltchim. Vrem să arătăm în felul acesta buna noastră credință”, a adăugat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS