24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocatul lui Diaconescu susţine că nu există nicio obligaţie să se plătească astăzi banii pentru Oltchim

Avocatul lui Diaconescu susţine că nu există nicio obligaţie să se plătească astăzi banii pentru Oltchim

Daniel Fenechiu, avocatul lu Dan Diaconescu, a declarat că nu există nicio obligaţie ca Dan Diaconescu să plătească astăzi banii pentru Oltchim şi că este nevoie ca cerinţele lui Dan Diaconescu să fie redactate într-un document separat pentru a putea fi discutate, informează NewsIn.

„Nu există nicio obligaţie să se plătească astăzi banii. Nu ştiu cine a inventat chestia asta(…)Nu pot să vă spun ce vom face. Diaconescu va lua o decizie după ce va asculta opiniile noastre. Nici noi nu le putem vedea pe toate sută la sută la fel”, a spus Fenechiu.
Întrebat fiind ce se va întâmpla dacă nu va fi semnat astăzi contractul de privatizare a Oltchim, Fenechiu a răspuns: „Se semnează contractul, mâine, poimâine, răspoimâine…”.
Negocierile pentru privatizarea Oltchim au fost reluate azi, când expiră termenul până la care Dan Diaconescu trebuie să plătească preţul pentru acţiunile de la Oltchim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS