10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVreme deosebit de caldă pentru această perioadă, în weekend

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, în weekend

Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii septembrie, informează Mediafax.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi cu totul izolat ploi slabe, ziua în nordul Moldovei şi în zona de munte, iar noaptea posibil în nord-vest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea sudică a ţării. 

Duminică, vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea nordică a ţării, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade.
La acest sfârşit de sîptămâna, temperatura minimă la Craiova se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar maxima va urca până la 34 de grade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS