Acasă Actualitate Lubeniţe pe bonuri de masă

Lubeniţe pe bonuri de masă

-

Producătorii de pepeni din Dăbuleni îşi vând marfa în pieţele ieşene acceptând inclusiv bonuri de masă, ei recunoscând că au apelat la „soluţii de criză“, întrucât sunt destui cumpărători care nu au bani. În câteva pieţe ieşene, producătorii de pepeni din Dăbuleni, judeţul Dolj, acceptă să vândă marfa şi în schimbul bonuri de masă.
„Este o soluţie de criză, trebuie să ne adaptăm. Vin de aproape zece ani la Iaşi să vând pepeni, iar lumea nu mai are bani. Acceptăm şi bonuri de masă. În acest fel, noi vindem mai repede marfa, iar toată lumea e mulţumită“, a declarat Marin B., unul dintre producătorii de pepeni, venit să-şi vândă marfa într-o piaţă din Iaşi.
Un alt producător, tot din Dăbuleni, susţine că vânzările merg mai bine din momentul în care a apelat la această soluţie.
„E bine şi pentru cumpărător, şi pentru noi. Aceste bonuri le valorificăm mai departe, luăm zahăr, ulei, în general alimente. Plus că avem şi muncitori care ne ajută şi trebuie să le dăm şi lor de mâncare“, a precizat Maria F., un alt producător venit la Iaşi din Oltenia.
Comercianţii spun că vin la Iaşi în fiecare an, întrucât în Oltenia kilogramul de pepeni se vinde cu doar 50-60 de bani, în timp ce în Moldova preţul este cel puţin dublu.
Mediafax

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce spun experţii medicali despre laptele de vacă, recomandat pentru tratarea COVID-19

O postare de pe Facebook care susţine că vitamina C, zincul şi lactoferina din laptele de vacă pot lupta cu succes împotriva coronavirusului s-a viralizat şi a generat mii de reacţii.

Sportul, între pasiune, sacrificii și devotament

După ce săptămâna trecută am reușit un prim interviu inedit, de acasă, cu antrenorul echipei masculine de handbal a Universității Craiova, Cătălin...