5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOltean susţine necesitatea unei legi care să reglementeze presa online

Oltean susţine necesitatea unei legi care să reglementeze presa online

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, susţine că ar trebui să existe o lege care să îi pedepsească şi pe cei care "se ascund în spatele presei online" ca să înjure oameni, nu doar un organism de control al audio-vizualului, el cerând ajutorul jurnaliştilor pentru a promova o astfel de lege.
După cum informează Mediafax, Oltean a fost întrebat de ce trebuie să existe un organism de control al audio-vizualului în condiţiile în care presa scrisă nu are un astfel de organism care să o verifice.
"Şi eu am convingerea că această lege ar trebui modificată pentru că, dacă se pedepseşte o televiziune pentru că te înjură, cred că nu e mai prejos să aplici o sancţiune şi celui care te înjură în presa online. Eu aş fi primul interesat, fiindcă mulţi se ascund în spatele presei online şi te fac în toate felurile şi nu este corect", a afirmat Oltean.
El a spus că, în opinia sa, va trebui gândit ca legislaţia să se aplice celor care se ascund în spatele presei online pentru a aduce jigniri unor oameni, indiferent că sunt oameni politici sau simpli cetăţeni ai acestei ţări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS