10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuni se deschide Lidl în Craiova

Luni se deschide Lidl în Craiova

Supermarketul va avea 2.000 de sortimente de produse, iar lunea şi joia vor fi promoţii la gama non food

Supermarketul Lidl, amplasat pe strada George Enescu, nr.72B din Craiova, îşi deschide porţile începând de luni, 23 ianuarie, de la ora 8.00. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 1.300 de metri pătraţi, 117 locuri de parcare şi opt case de marcat.
„Este al 132-lea magazin Lidl din România. Avem produse la preţuri mici. Lucrăm direct cu furnizorii şi avem produse importate direct din Germania, dar şi produse din România. Săptămânal sunt reduceri de 10-20% la anumite produse, iar la produsele non food avem reduceri în fiecare zi de luni şi joi“, a spus Dan Palage, şeful regional de vânzări pe zona Olteniei.
Conducerea magazinului susţine că sunt multe produse marca Lidl „care se apropie de categoria premium“.
Iulia Corneanu, director regional de vânzări în cadrul Lidl, a precizat că în „magazinul Lidl din Craiova ne aşteptăm la un trafic de clienţi de 2.000 -3.000 de persoane pe zi. Ne axăm pe produsele alimentare, magazinul fiind cu specific alimentar. Avem şi un segment de produse non food, dar acesta nu reprezintă un procent important din produsele noastre“.
Investiţia Lidl la Craiova se ridică la peste un milion de euro, a spus Dragoş Ionescu, director regional de dezvoltare. Până în prezent, la supermarketul Lidl din Craiova au fost create 25 de locuri de muncă.
Acesta este al optulea deschis de companie în regiunea Olteniei, în zonă existând două astfel de magazine în Slatina, unul în Balş, unul în Drăgăşani şi trei în Drobeta Turnu Severin.
Magazinul Lidl din Craiova va fi deschis între orele 8.00-22.00, iar duminica, între 9.00 – 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS