20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePutin, acuzat că şi-a internat soţia într-un azil psihiatric, pentru a scăpa de ea

Putin, acuzat că şi-a internat soţia într-un azil psihiatric, pentru a scăpa de ea

Premierul rus Vladimir Putin şi-ar fi internat soţia într-un azil psihiatric, pentru a scăpa de ea, a declarat o sursă citată de cotidianul The Daily, informează NewsIn.
"A fost închisă într-un azil psihiatric, undeva în afara Moscovei", a afirmat sursa pentru ziarul respectiv.
În prezent, mulţi sunt cei care îşi pun întrebări în legătură cu dispariţia soţiei lui Putin. Ea nu ar mai fi fost văzută după o călătorie a cuplului în Scoţia, în iunie 2011.
Potrivit mai multor apropiaţi ai premierului, acesta ar fi supranumit "Ivan cel Groaznic", după numele unui fost ţar rus, considerat un om crud, care a avut şapte neveste, dintre care unele au fost asasinate, iar altele închise în mănăstire.
Un fost membru al KGB, citat de portalul belgian 7sur7, afirmă că Putin era infidel şi violent faţă de soţia sa, Ludmila, în perioada în care se afla la conducerea serviciilor de informaţii ale URSS.
Există zvonuri că Putin a avut relaţii sexuale cu cel puţin două tinere în ultimii patru ani. El ar avea şi un copil nelegitim, dintr-o relaţie cu Alina Kabaeva, fostă gimnastă în vârstă de 28 de ani, în prezent membră a Dumei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS