15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtacul armat din Belgia s-a soldat cu patru morţi şi peste 100 de răniţi

Atacul armat din Belgia s-a soldat cu patru morţi şi peste 100 de răniţi

Cel puţin patru persoane, între care un bebeluş în vârstă de 17 luni, au fost ucise şi alte peste 100 au fost rănite, în incidentul armat comis ieri la Liege, în sud-estul Belgiei, informează Mediafax. Poliţia a descoperit la domiciliul atacatorului cadavrul unei femei.
Bebeluşul, care se afla între viaţă şi moarte, a decedat aseară. În afară de el, în urma atacului au murit doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, şi o femeie în vârstă de 75 de ani.
Autorităţile au numărat în total 123 de răniţi, majoritatea loviţi de cioburile rezultate după spargerea geamurilor unei staţii de autobuz din apropiere. Un tânăr de 20 de ani este în stare critică.
Autorul atacurilor, Nordine Amrani, un locuitor din oraş "bine cunoscut de serviciile de poliţie", după cum a declarat procurorul Danielle Reynders, era înarmat cu o armă automată, un revolver şi grenade.
Un martor a afirmat că după l-a văzut cum şi-a pus un revolver la cap după atac, potrivit procurorului oraşului, dar circumstanţele morţii sale rămân neelucidate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU