15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Olt: O casă construită ilegal de Bercea Mondial, demolată de autorităţi

Olt: O casă construită ilegal de Bercea Mondial, demolată de autorităţi

Un imobil care îi aparţine Bercea Mondial, aflat în arest după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, a fost demolat, azi, în prezenţa unui executor judecătoresc, în baza unei decizii a instanţei obţinută de Primăria Slatina, care a dat în judecată proprietarul din cauza lipsei autorizaţiei de construcţie, informează Mediafax.
Potrivit administratorului Primăriei Slatina, Minel Prina, acţiunea de demolare a casei a început azi-dimineaţă la ora 6.00, în baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile a Tribunalul Olt.
"Ca urmare a acestei hotărâri judecătoreşti, proprietarul avea la dispoziţie 60 de zile să ducă la îndeplinire cererile instanţei. Un executor judecătoresc i-a mai păsuit cu zece zile, iar în această dimineaţă am începutut demolarea", a declarat Prina.
Casa, care are două etaje, se află pe strada Piteşti nr. 110-112 şi are o suprafaţă construită de 361 de metri pătraţi, terenul având peste 1.000 de metri pătraţi. Imobilul este înregistrat pe numele altei persoane, Oraviţa Stoiculescu.
Potrivit primarului din Slatina, Darius Vâlcov, procesul pentru demolarea acestui imobil, construit fără autorizaţie, a început în octombrie 2008.
La faţa locului se află mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti.
Primăria Slatina mai are pe rol alte două procese în care cere demolarea unor imobile aparţinându-i lui Bercea Mondial şi construite fără autorizaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII