17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGuvernul s-a reunit în şedinţă pentru a discuta despre comasarea alegerilor

Guvernul s-a reunit în şedinţă pentru a discuta despre comasarea alegerilor

Guvernul s-a reunit în şedinţă, la ora 10.00, pentru a discuta despre legea comasării alegerilor, informează NewsIn. Guvernul a luat în dezbatere, săptămâna trecută, proiectul de lege care prevede comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare în 2012 şi urma ca azi, după ce documentul final va primi acceptul coaliţiei, să se convoace o nouă şedinţă pentru aprobarea actului normativ.
Ministrul muncii, Sulfina Barbu, a declarat în acest weekend, la Suceava, că pentru comasarea alegerilor pot fi luate în calcul două variante – de modificare a legii administraţiei locale şi a alegerilor locale sau prin adoptarea unei legi organice.
MAI a postat deja pe site, în dezbatere publică, proiectul de lege privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale şi a alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat în anul 2012, precum şi pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, alături de documentul care cuprinde expunerea de motive pentru schimbarea legislaţiei actuale cu cea propusă de Minister.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU