20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de furt

Dolj: Percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de furt

Lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coşoveni au organizat şi executat ieri o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţă, acţiunea desfăşurându-se în localitatea Malu Mare.
Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale Coşoveni cu sprijinul luptătorilor de la Intervenţie Rapidă şi în baza autorizaţiilor emise de magistraţii Judecătoriei Craiova au efectuat 7 percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea de furturi din locuinţe.
Ca urmare a percheziţiilor au fost conduse pentru audieri şase persoane suspectate de comiterea mai multor furturi comise în perioada iulie – decembrie 2011. Totodată, au fost ridicate în vedere cercetărilor bunuri în valoare de 5.000 lei, printre care două drujbe, o bormaşină, un casetofon, o cameră de filmat, un aparat de sudură, un DVD- player. 
De asemenea, poliţiştii au acţionat în 9 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen, fiind legitimate 37 persoane.
Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că D.Viorel, de 23 de ani, din comuna Malu Mare, la data de 08.06.2011, a sustras mai multe bunuri  din locuinţa părţii vătămate. R. Marian, din aceeaşi localitate.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării, documentării şi probării activităţii infracţionale tuturor participanţilor la comiterea faptelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU