10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArest prelungit pentru carderii lui Lale

Arest prelungit pentru carderii lui Lale

Tribunalul Dolj a respins luni cererile de eliberare provizorie sub control judiciar formulate de Cosmin Camen, zis Lale, Narcis Cîţă, Ilie Pară, zis Elvis, şi Cosmin Ionescu, trimişi în judecată alături de alţi şase inculpaţi pentru comiterea de infracţiuni cu carduri de credit.
Procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova au stabilit că, începând cu anul 2009, Cosmin Camen a constituit un grup infracţional organizat care a reuşit să cloneze cardurile a peste 100 de cetăţeni italieni. Ulterior, de pe cardurile respective, din bancomate din Craiova şi Bucureşti, au fost scoşi aproximativ 50.000 de euro în total. „Coroborând întreg materialul probator, s-a constatat că liderul grupului este inculpatul Camen Cosmin, zis Lale, acesta fiind persoana care a încredinţat cardurile în vederea efectuării tranzacţiilor frauduloase, fiind, totodată, şi beneficiarul final al sumelor ridicate“, au consemnat procurorii în rechizitoriul prin care, la sfârşitul lunii octombrie, i-au trimis în judecată pe cei zece inculpaţi.
Luni, instanţa a judecat şi respins cererile de eliberare provizorie formulate de Camen, Cîţă, Pară şi Ionescu, astfel că aceştia vor fi judecaţi în continuare în stare de arest preventiv. Hotărârea Tribunalului Dolj poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS