10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox – Lucian Bute: Până în martie-aprilie îmi trec problemele de la mână

Box – Lucian Bute: Până în martie-aprilie îmi trec problemele de la mână

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă, că mâna la care s-a accidentat la meciul cu Glen Johnson nu mai este umflată, dar are în continuare dureri şi a estimat că va fi complet refăcut până în martie sau aprilie 2012. „Mâna nu mai este umflată, dar după ce mă întorc la Montreal voi reîncepe fizioterapia. Cred că până în martie-aprilie îmi va trece. Încă nu am lovit cu pumnul, dar durerile le resimt. Din fericire nu a fost fracturată, ci doar fisurată“, a spus Bute.

Lucian Bute a fost prezent, sâmbătă, în Capitală, la un concurs internaţional de canari slavujar. El a văzut şi canarul botezat „Lucian Bute“, care a câştigat concursul de cântat. Bute a luat colivia cu canarul de 50 de grame în mână, s-a uitat la pasăre, după care a făcut un tur al expoziţiei. „Este un campion, pentru că a câştigat campionatul Serbiei, dar şi acest concurs internaţional. Chiar îmi plac păsările şi vreau să le fac cadou celor doi nepoţi ai mei un canar şi un papagal vorbitor. Locul acestui canar este în România, aşa că îl las aici“, a afirmat Bute.

Silviu Florea, apropiat al lui Bute care a organizat concursul, a explicat de ce canarul câştigător al concursului de cântat poartă numele pugilistului: „Fostul lui proprietar i-a dat numele Lucian Bute ştiind că sunt un mare fan al lui Lucian. Canarul mai are mult până să ajungă campion ca şi Lucian“.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, la începutul lunii noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS