22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIris i-a scos pe craioveni în stradă

Iris i-a scos pe craioveni în stradă

Sărbătorile de Ziua Naţională a României s-au încheiat la Craiova cu un spectacol excepţional susţinut de trupa Iris. Celebra trupă rock a urcat pe scena amplasată în faţa Universităţii în aplauzele miilor de craioveni aflaţi în centrul oraşului. În deschiderea recitalului Iris au concertat două formaţii de rock din Bănie, Art (trupa Liceului de Artă „Marin Sorescu“) şi Magazinul de Muzică, primite cu căldură de public.

Iris a încins însă atmosfera şi i-a făcut pe craioveni să cânte alături de ei. Cu mâinile ridicate în aer, brichete aprinse şi fulare alb-albastre, fanii de toate vârstele ai lui Cristi Minculescu s-au dovedit la înălţime. După ce le-a urat "La mulţi ani" craiovenilor şi tuturor românilor, solistul trupei Iris a interpretat o parte din melodiile consacrate ale formaţiei, ajutat uneori şi de public. Spectacolul s-a încheiat cu un superb foc de artificii oferit de primărie.

Marian Apipie

foto: Claudiu Tudor

Îmbulzeală la tiribombe

Pe strada A.I.Cuza a fost mare aglomeraţie. Craiovenii s-au plimbat până aseară târziu, iar mulţi s-au oprit la tiribombele amplasate pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu". Aici, distracţia a atins cote maxime. Tinerii amatori de senzaţii tari au încercat tiribombele buclucaşe şi, chiar dacă unii au fost cam palizi la final, au spus cu curaj că vor mai veni şi a doua oară.

Îmbulzeală a fost şi în Orăşelul Copiilor din Piaţa "Mihai Viteazul". Micuţii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au testat tiribombele destinate vârstei lor şi au gustat din dulciurile şi celelalte produse oferite din belşug de comercianţii de la căbănuţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII