14.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Năstase: Geoană a ales să se despartă de noi într-un mod incalificabil, jenant

Năstase: Geoană a ales să se despartă de noi într-un mod incalificabil, jenant

Adrian Năstase consideră drept "jenant" şi "incalificabil" modul în care Mircea Geoană se desparte de partid şi precizează că acesta a avut ocazia, ca preşedinte PSD, să reformeze formaţiunea, astfel că nu au niciun sens acuzaţiile de acum despre vechii lideri care sunt un obstacol al modernizării.
"Domnul Geoană a ales să se despartă de noi într-un mod incalificabil. În reuniunea CEX,  cu toţii am fost şocaţi de tonul, atitudinea, limbajul şi mesajele transmise de fostul nostru coleg. Un om pentru care acest partid a făcut foarte multe, pe care l-a susţinut extraordinar, pentru care membrii noştri s-au luptat enorm, chiar şi în condiţii dificile, şi care alege să plece în acest mod… Jenant (…) Ar fi trebuit ca, după aceşti ani, să predea partidul deja reformat domnului Ponta. Ce a făcut, de fapt, în aceşti ani, ştiţi cu toţii. Faptul că dă mesaje de acest fel acum îl descalifică", este opinia lui Năstase despre ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, exprimată într-o postare pe blog, potrivit NewsIn.
Geoană a afirmat, după excluderea sa din PSD, că partidul nu are şanse de reformare întrucât este condus în continuare de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, iar Victor Ponta este doar o marionetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII