23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn primar din Hunedoara a intrat în greva foamei pentru că nu a primit bani pentru subvenţionarea căldurii

Un primar din Hunedoara a intrat în greva foamei pentru că nu a primit bani pentru subvenţionarea căldurii

Primarul din Brad, judeţul Hunedoara, Florin Cazacu, a anunţat, azi, că intră în greva foamei, deoarece administraţia locală nu a fost sprijinită de Guvern pentru a asigura căldură şi apă caldă locuitorilor oraşului.
„Este o soluţie extremă, pentru o situaţie extremă. Este inadmisibil ca aproape 10.000 de oameni să fie lăsaţi pradă frigului. Din păcate, toate intervenţiile făcute la nivelul Guvernului nu şi-au găsit ecou. Sunt consternat că, în cursul lunii octombrie, au fost alocate din Fondul de rezervă al Guvernului sume de bani foarte mari pentru localităţi care nu au costuri atât de ridicate pentru producerea agentului termic, iar municipiul Brad nu se regăseşte printre acestea", a declarat primarul municipiului Brad,potrivit NewsIn.
Cazacu a anunţat luni consilierii locali despre decizia sa şi le-a spus că intră în concediu. El şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul localităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU