14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Poliţistă înjunghiată în timpul unei misiuni

Mehedinţi: Poliţistă înjunghiată în timpul unei misiuni

O poliţistă din Mehedinţi a fost înjunghiată, azi noapte, în timp ce se afla în misiune în satul Poroiniţa, comuna Rogova, unde intervenise pentru aplanarea unui conflict, informează NewsIn.
"Un bărbat de 50 de ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor întrucât patru indivizi îl ameninţau şi îl înjurau. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la poliţia Vânju Mare. În momentul în care un poliţist a reuşit să-i pună cătuşele unuia din bărbaţii scandalagii, un alt individ, în vârstă de 46 de ani, a înjunghiat-o pe poliţistă. Poliţistul a tras două focuri de avertisment, în aer, agresorul nu s-a supus somaţiei legale şi intenţiona să-l rănească şi pe agent”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Poliţistul a mai tras un foc în direcţia agresorului, individul fiind nimerit în picior. Bărbatul nu s-a lăsat şi a continuat cu ameniţările la adresa poliţiştilor. Agresorul s-a liniştit după ce au mai fost trase alte patru focuri , trei dintre acestea în direcţia lui, nimerindu-l în abdomen şi coapsă. Atât victima, cât şi agresorul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Mehedinţi pentru îngrijiri medicale, starea lor este stabilă.
În prezent, poliţiştii cercetează cauzele ce au determinat izbucnirea conflictului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS