Să te prezint prietenilor!

Autori


Întâlnirea dintre noul dumneavoastră iubit şi cercul de prieteni apropiaţi este un moment delicat, dar peste care se poate trece fără probleme

Un moment extrem de important într-o relaţie nouă este acela în care iubitul dumneavoastră ajunge faţă în faţă cu apropiaţii, piatra de încercare pentru el fiind întâlnirea cu prietenele dumneavoastră, care pot fi mai pretenţioase decât cel mai aspru critic. Înainte de a vă arunca noul partener în „ghearele“ prietenelor, ar fi bine să îl pregătiţi sufleteşte, pentru ca momentul să nu îl facă să se simtă prost, ci, dimpotrivă, să se simtă cât mai confortabil posibil.

Înainte de a face planuri pentru întâlnirea dintre noul iubit şi prietenele dumneavoastră, asiguraţi-vă că relaţia din care faceţi parte este suficient de solidă pentru a rezista unui eventual şoc. Prezentarea noii achiziţii în materie de amor este un pas vital, prin urmare, nu faceţi acest pas decât dacă relaţia durează de suficient timp încât să fie considerată stabilă şi dacă sunteţi convinsă că această idilă are şanse de reuşită pe viitor. Dacă ştiţi sigură că actualul iubit nu este decât un trecător prin viaţa dumneavoastră, atunci nici măcar nu merită efortul să planificaţi o întâlnire între el şi prietenii dumneavoastră.

În plus, este la fel de important să îi cereţi şi lui părerea în legătură cu un astfel de eveniment. Daţi-i ocazia să proceseze bine ideea şi să hotărască dacă este pregătit pentru „confruntarea“ cu prietenii dumneavoastră. Este foarte posibil să îi fi mărturisit deja că prietenele ştiu aproape totul despre relaţia voastră şi că ţin foarte mult la prietena lor, deci pot fi posesive. Tocmai din acest motiv este posibil ca el să nu fie încă pregătit sufleteşte pentru a sta faţă în faţă cu ele, cele care cu siguranţă îi vor urmări cu cea mai mare atenţie şi îi vor diseca orice mişcare făcută. Dacă vă mărturiseşte că nu este pregătit pentru acest moment, acordaţi-i timpul de care are nevoie pentru a face o bună impresie.

Fiţi un bun maestru

de ceremonii


După ce aţi obţinut acordul partenerului pentru confruntare, nu pregătiţi un eveniment care l-ar putea copleşi, făcându-l să se simtă prost. Întrucât întâlnirea cu „fetele“ este o adevărată provocare pentru iubitul dumneavoastră, administraţi-i „tratamentul“ într-un mod mai delicat. Astfel, în loc să organizaţi o petrecere la care să invitaţi toţi cunoscuţii, alegeţi să vă întâlniţi într-o seară doar cu cele mai bune prietene ale dumneavoastră. Pentru a-i crea şi lui un oarecare confort, invitaţi la întâlnire şi iubiţii prietenelor, pentru că partenerul dumneavoastră va aprecia cu siguranţă şi o altă prezenţă masculină. După ce veţi trece împreună acest hop, veţi putea începe să vă gândiţi şi la întâlnirea cu restul găştii.

Gândiţi în perspectivă şi aveţi în vedere că părţile care se confruntă vor purta diverse conversaţii, de aceea documentaţi ambele tabere. Oferiţi fiecăreia suficiente informaţii despre cealaltă, pentru ca discuţiile să se poată lega şi desfăşura fără probleme. Totuşi, nu este nevoie să daţi detalii prea personale sau „picante“ – limitaţi-vă la chestiuni de bază, ca de exemplu locul de muncă, hobby-uri, domenii de interes şi aşa mai departe. Întrucât dumneavoastră veţi fi puntea de legătură între cele două tabere, vă va reveni rolul de a susţine flacăra conversaţiei, în cazul în care apar lacune sau timpi morţi în discuţie.

Interesaţi-vă de părerea lui de după întâlnire

După ce întrevederea dintre iubitul şi prietenii dumneavoastră s-a încheiat, întrebaţi-vă partenerul cum s-a simţit şi ce impresie şi-a făcut. Este important să aflaţi dacă a avut o seară agreabilă sau dacă, dimpotrivă, s-a simţit timorat sau jenat în vreun fel – cu toate că vă puteţi crea singură o părere în acest sens, judecând după felul în care a decurs întâlnirea. Ascultaţi tot ce are de spus şi, în funcţie de reacţia lui, gândiţi-vă dacă veţi programa curând o nouă întâlnire de acest gen sau dacă veţi mai lăsa să treacă timp până la următoarea „confruntare“.Comenteaza acum

5 Comentarii

 1. Gabi said:

  Slab articol! Romanii nu sunt preocupati de lucruri din acestea! Nu e de actualitate!

 2. Orice pete isi gaseste sacul !!! said:

  CEA mai simpla metoda de agatat si de a fi fericit(a) , este sa FI TU INSUTI . Cine nu te place , nu te merita. PUNCT.Daca ai prietene ca cele din poza, e clar ce poama esti… Nu inteleg de ce trebuie sa ,,te dai mare” la prima vedere , daca in urmatoarele minute torni la unison paharele de bautura si iti dezlegi limba si uiti ca esti cu bruneta si te ,,dai” la roscata. TOTUL este o AMAGEALA , te minti singur(a), ori cat vrei sa te prefaci, sa-ti impui sa fi altceva decat ceeace esti , de CEILALTI esti PERCEPUT(a) asa cum esti .PREFACATORIA este ca un GUNOI bagat sub PRES…dupa ceva timp se impute si miroase – verificati daca nu credeti, dar sa nu va spargeti capul, fti mai realisti.

 3. Kris said:

  Da e ceva placut si interesant eu practic inpreuna cu prietenul meu Nini, ne intlnim si cu 1 ,2 prieteni si o facem inpreuna, el mia cerut asta si pare interesant, ca la cfr o locomotiva si mai multe vagoane, e in domeniu.

 4. mircea said:

  da nu mai ai nimic ce sa scrii nu …daca te platesc fraierii aia pt asa timpenii bravo tie da-mi si mie adresa lor

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Actualitate

» Un hunedorean a fost reţinut după ce a dat foc primăriei Tg-Jiu
» Medic urmărit penal în cazul Tulic
» UNPR-iştii din Oltenia şi-au dat întâlnire la Craiova
» Vîntu, arestat pentru că este pericol public
» ANAF a pus sechestru la Nokia
» Scurte ştirti
» Cum vede un hacker viitorul internetului
» Elevii doljeni îşi consolidează încrederea în sine
» Linii de transport public dedicate prevenţiei diabetului
» Factura la energie electrică, din trei în trei luni
» Să te prezint prietenilor!
» Fotbal – România a pierdut meciul amical cu Belgia, scor 1-2

Local

» Alţi trei români morţi pe şoselele din Ungaria
» Bază de cercetare de 2,878 milioane de lei la Podari
» Dascălii slătineni au avut iar noroc cu „sumele-tampon“
» Lucrările la centura de ocolire a Severinului, întârziate chiar de autorități
» Personalitatea săptămânii
» Cirque du Soleil vine anul viitor în Bucureşti
» „Un curent de vitalitate intelectuală olteană“
» Craiova, codaşă la cultură
» Îi vrem pe No Antidote la GBOB!
» Scurte ştirti
» Rachete şi petarde lângă staţia de gaze
» Scurte ştirti

Gorj

» Iubita criminalului Agache, după gratii

Sport

» FC Olt vrea să stingă „lanterna“
» ALRO, hotărâtă să câştige în Zăvoi
» Trupa lui Săndoi, învinsă de rezervele Franţei
» Găzarii ţintesc punctele de la Deva
» Bute a adus centura în ţară
» Handbaliştii craioveni înfruntă Baia Mare
» E timpul pentru încă o victorie
» Succes şi la Turda!
» Trei meciuri acasă pentru SCM-U
» Petre Grigoraş, cu gândul la schimbări

Magazin

» Marele Zid Chinezesc, în pericol
» Ota Benga, pigmeul de la Zoo
» Motocicleta invizibilă
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Horoscop
» Billy Crystal va prezenta Oscarurile
» Fergie ia pauză
» Kate Winslet are statuie din ceară

Top