30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDezbaterile finale la proiectul Legii asistenţei sociale încep marţi

Dezbaterile finale la proiectul Legii asistenţei sociale încep marţi

Proiectul Legii Asistenţei Sociale intră în Camera Deputaţilor, pentru dezbaterea finală, începând din a doua zi a săptămânii viitoare, a declarat, azi, ministrul Muncii, Sulfina Barbu, potrivit Agerpres.
"Proiectul Legii Asistenţei Sociale este acum în Camera Deputaţilor şi există următorul calendar: în cursul acestei săptămâni, până duminică, se depun amendamentele, iar pentru luni Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat ca, începând cu ora 10.00, proiectul să fie dezbătut pe amendamente, până la finalizarea raportului", a spus ministrul Muncii.
Potrivit calendarului menţionat, marţi, proiectul Legii asistenţei sociale va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională.
"Sper şi sunt convinsă că, luni, toţi colegii din Comisia de Muncă vor lucra astfel încât marţi să intrăm la dezbaterile finale în Camera Deputaţilor cu proiectul Legii asistenţei sociale", a adăugat ministrul Muncii.
Guvernul a adoptat la începutul lunii iunie proiectul Legii asistenţei sociale, care stabileşte numărul de ajutoare sociale asigurate de la bugetul de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS