9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVerdictul în procesul legat de moartea lui Michael Jackson ar putea fi dat mâine

Verdictul în procesul legat de moartea lui Michael Jackson ar putea fi dat mâine

Verdictul în procesul în care medicul lui Michael Jackson este judecat pentru uciderea involuntară a megastarului ar putea fi dat mâine, după ce juraţii nu au reuşit vineri, în prima zi a deliberărilor, să ajungă la o concluzie, potrivit presei internaţionale. Dacă va fi găsit vinovat, doctorul Conrad Murray riscă până la patru ani de închisoare şi pierderea dreptului de liberă practică.
Procesul medicului a început în septembrie, la Los Angeles. Potrivit unei depoziţii a unui specialist în anestezie, doctorul lui Michael Jackson ar fi încălcat flagrant 17 norme medicale atunci când i-a administrat megastarului anestezicul Propofol şi este responsabil pentru decesul acestuia. Murray ar fi greşit, printre altele, pentru că i-a dat artistului Propofol ca să-l scape de insomnie şi pentru că a întârziat să sune la numărul unic de urgenţă atunci când a constatat că pacientul său nu mai respiră.
Michael Jackson a încetat din viaţă în 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei doze de Propofol. Medicul a recunoscut că îi dădea frecvent acest medicament, însă numai la cererea expresă a artistului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII